top
Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Lemvig Feriecenter

Velkommen til Lemvig og Lemvig Feriecenter

Lemvig Feriecenter er placeret direkte ud til Limfjorden med cykel- og gangsti langs Limfjorden og ca. 1,8 km. fra centrum & shopping i Lemvig
Med en storslået udsigt til det spændende og kuperede bakkelandskab der omkranser såvel Lemvig Feriecenter som Lemvig By, er rammen til et perfekt ophold lagt.
Lemvig Feriecenter er placeret direkte ved Lemvig´s Marina. Fra de nærmeste boliger er der kun 20 meter til marinaen.
Centeret er fra 1977 men er løbende renoveret.  Boligerne fremstår i meget pæn og vedligeholdt stand. Men grundet ejeres egne renoveringer vil der også være indvendige forskelle på bolig indretning og interiør.
Alle feriecenterets 148 ferieboliger er privatejede og på 49 kvm - juridisk som sommerhuse. Der er ca. 70 af feriecenterets boliger som er tilmeldt udlejning gennem bureau - eller hvor ejere selv foranlediger udlejning. De resterende ønsker kun at bruge boligerne til eget brug. 
Som nærmeste naboer findes: marina, badestrand, 18 hullers golfbane, campingplads, hotel, sejlklub, roklub og selvfølgeligt alle faciliteter på Lemvig Feriecenter. For ikke at forglemme den korte afstand til Vesterhavet og til Klosterheden - et af Danmarks største nåleskove giver mange muligheder for oplevelser tæt på centeret.
Lemvig Feriecenter ligger i et "smørhul" for naturoplevelser der kan opleves i gå- eller cykelafstand og som kan opleves på egen hånd hele året rundt.
Der er højt til himlen og vide horisonter – Lemvig er kendt som "Limfjordens perle" & fra tegneserien "Livets gang i Lidenlund".
 

 

 
.
 | 
Adresse for boliger - Lemvig Feriecenter | Vinkelhagevej 8 | Lemvig Marina |DK-7620 Lemvig 
E-mail: tinalunddahl@hotmail.com  lejl. 12   og    marina@restaurantmarina.dk for andre lejligheder.
Copyright © Lemvig Feriecenter - All Rights Reserved.

Media2 Content Management System.